Ze trakteren op een heteluchtballonervaring is misschien wel een van de beste geschenken voor dit doel. Het is iets wat iedereen kan doen, zonder veel terugkrabbelen van mensen die bang zijn voor hoog-intensieve ervaringen. En hé, met heteluchtballonvaarten zijn er geen onvoorspelbare argumenten of alcohol-brandstof ongelukken.

Afstudeercadeau
Afstuderen op heteluchtballonrit
Als een geliefde het einde van zijn of haar school- of universitaire carrière nadert, kan het zijn dat u hem of haar een dividend wilt geven voor zijn of haar prestaties. Materiële zaken als horloges of ringen zijn gebruikelijk, maar ze zijn een beetje fantasieloos. Als de afstuderende geliefde avontuurlijk is, is het een goed idee om buiten de gebaande paden te denken en hen een gedenkwaardige ervaring te geven.

Dit is waar heteluchtballonvluchten geweldig zijn. Ze zijn een bijzonder gedurfde ervaring en ze zullen het nog jaren koesteren. Als je oubollig wilt worden, kan het symbolisch zijn om los te laten en hooguit vrij te vliegen in de ‘echte wereld’. Dat is maar een idee – je hebt het niet van mij gehoord!

Bezoek het Canberra Luchtballonfestival
Canberra Luchtballonfestival
Elk jaar in maart komen op de gazons van het Oude Parlementhuis een zee van ballonvaarders samen voor het jaarlijkse Luchtballonfestival. Ze brengen een scala aan nieuwigheden (en eerlijk gezegd kookachtige) ballonnen in alle soorten en maten mee. Van dinosaurussen tot stripfiguren en zelfs Yoda’s Head, er is hier van alles te zien.

Ook u kunt hier deel van uitmaken door op een van de Canberra-ballonvaarten te springen. Als je in de tweede week van maart in Canberra bent, zorg er dan voor dat je meedoet. Het is een festival als geen ander!

ballonvaart antwerpen

DR44 DR45 DR46 DR47 DR48 DR1 DR2 DR3 DR4 DR5 DR6 DR7 DR8 DR9 DR10 DR11 DR12 DR13 DR14 DR15 DR16 DR17 DR18 DR19 DR20 DR21 DR22 DR23 DR24 DR25 DR26 DR27